Pups

 

 

Op 13 september 2015 is Inoubiable Iska de Sanna Gourska gedekt door Taigaro Uyarak Unique Joey Son. De pups zijn op 10 november geboren. Het zijn 4 reuen en 4 teefjes. Er zijn geen pups meer beschikbaar.

James   Tender

Taigaro Uyarak Unique Joey Son (Yarak)

 
Inoubiable Iska de Sanna Gourska (Iska)

Kijk voor meer informatie en foto's op de eigen pagina van Yarak

 

Kijk voor meer informatie en foto's op de eigen pagina van Iska

 

 

 

 

Op 11 augustus 2015 is Frenn moeder geworden van 3 flinke stevige reuen en 3 prachtige teefjes. Frenn is een super moeder en het gaat prima met haar en de pupjes.

James   Tender

Matthew of Eddie Vidnavska Zare (Matsi)

 
Taigaro Fabulous Nuttah (Frenn)

Klik hier voor meer info en foto's over Matsi

 

Kijk voor meer informatie en foto's op de eigen pagina van Frenn

 


 


 

 

 

 

Wij fokken regelmatig een nestje uit weloverwogen combinaties. Mocht u interesse hebben in een pup dan kunt u, geheel vrijblijvend, een afspraak maken om kennis te maken met ons en onze honden. Daarna kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. Uiteraard mag u geregeld naar het nestje komen kijken.

Onze pups gaan met 8 weken naar de nieuwe eigenaar. Ze zijn dan prima gesocialiseerd, 4 a 5 keer ontwormd en 1x ingeent. Verder krijgt de pup een zak voer mee van 15 kg van het voer dat hij gewend is en een speeltje uit het nest. Ook geven wij een fotoboek mee van uw pup vanaf de geboorte tot 8 weken oud en het infoblad: ''Ha die pup''.
Wanneer de pups 1 jaar oud zijn houden wij een nestreunie en laten wij gelijk het hele nest controleren op oogafwijkingen.

Mocht u nog meer willen weten, bel of mail gerust.